Even voorstellen

Mijn naam is Isabel Paz Vilela en ik ben 31 jaar oud.
Mijn hart ligt bij het werken met kinderen, Ik heb 10 jaar met veel plezier voor de klas gestaan in het basisonderwijs en ben kleutercoördinator geweest.
Yoga is mijn passie. Ik gaf al vaak yogales aan mijn groep en wilde hier meer mee gaan doen. Ik besloot om het werken met kinderen en yoga te gaan combineren en ging een nieuwe uitdaging aan door de opleiding Helend KinderYoga Coach te volgen. Ik had meteen het gevoel dat dit mijn roeping is. Ik wil kinderen graag meegeven wat ze niet leren op de basisschool.
Van nature heb ik vrijwel meteen een klik met kinderen en kan hen goed begrijpen. Mijn missie is om kinderen te helpen, te inspireren en te laten groeien. Veiligheid en vertrouwen is voor mij de basis om vanuit verder te werken, Mijn rust, geduld, inlevingsvermogen, en duidelijkheid is mijn kracht. Ik bied kinderen graag een plek waar ze zich thuis voelen en creëer een sfeer waar ze gezien, gehoord en geliefd worden, zodat ze volledig zichzelf durven te zijn. Kinderen hebben al heel veel wijsheid in zich en zijn uniek en puur. Ik begeleid hen graag in hun ontwikkeling naar zelfbewustzijn. Hen echt bewust laten worden van zichzelf, hun talenten en kwaliteiten. Liefde, dankbaarheid en respect zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik zou hen willen meegeven dat je mag zijn wie je bent en dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft en wanneer jij je hart volgt en je dromen achterna gaat!